Fridhemsskolan

Skolbloggen

Skolbloggen (31)

Fridhemsskolans blogg.

Igår provade vi en ny lek på skolan. Den kallades för svungboll. Man stoppar en boll längst ner i foten på ett par strumpbyxor och ska försöka slå ner en vattenflaska utan att hjälpa till med händerna. Det var fantastiskt roligt, vi anordnade leken i form av en stafett. Tror inte det var någon som inte hade roligt. Perfekt att leka utomhus alla tider på året. Akta bara så att ni inte halkar eller trillar på grus :)

 

Vi hade Sydved på studiebesök, det var rolig, spännande och mycket intressant för oss alla.

Kolbullarna var mycket uppskattade :)

Artikeln ligger som bifogad pdf fil här nedanför, kika gärna. 

/Emelie

Hej på er!

Vi genomförde sedvanligt den årliga Skoljoggen i Fridhems Skolans anda. Vi tog vårat pick och pack plus alla elever och åkte iväg ut till Sköllersta. Bredvid fotbollsplanen där finns det fina vägar i skogen som man kan springa på. Vi mätte upp ett spår som var ca 500 meter. Där sprang alla eleverna runt, runt, runt. Vi skrapade tillsammans ihop 181 varv och ni får själva räkna ut hur långt det blir. 

Varför genomför vi något som kallas för Skoljoggen då? 

Först och främst skapades Skoljoggen ifrån börjar för att kunna öka intresset för motion och hälsa. Det går att genomföra på olika sätt och vi valde att lägga det som en friluftsdag. Det är både roligt och lärorikt att få vara ute och göra saker tillsammans hela skolan. 

Vill ni läsa mer om arrangemanget kan ni klicka in här: http://www.skolidrott.se/Arrangemang/Skoljoggen/

/Emelie

3-4-5an ska försöka bli mer aktiv med att lägga upp inlägg om vad vi jobbar med. Här kommer en utvärdering av vad vi lärde oss eller tränade oss på under denna vecka. Mycket kunskaper får vi!

/Ingemar

Sida 1 av 8
Vi finns på sociala nätverk. Följ eller kontakta oss!

Kontakta oss

Hör gärna av dig till Björn Ekedahl, rektor,
om du vill veta mer om vår verksamhet
eller om du vill komma på besök
.

    • Telefon: 019-238176
    • Hitta till oss   Visa på karta

Lärar-inloggning

Du är här: Hem Skolan Blogg