Utomhuspedagogiskt nätverk

Sång- och rytmiksamling utomhus från HT19

Nätverksträff VT20 med tema slöjd & hantverk

Välkommen till en inspirerande och utvecklande förmiddag vars fokus är utomhuspedagogiska arbetssätt med slöjd och hantverk. Vi utbyter tankar och idéer mellan förskola, grundskola och fritidshem. Nätverksträffen riktar sig främst till yrkesverksamma pedagoger i förskola, grundskola (F-6) samt fritidshem, övriga intresserade är självklart välkomna i mån av plats.

Vi träffas förmiddagen onsdag 29 april på Fridhem förskola & skola. Vi varvar då teori, praktiska övningar och nätverkande utifrån våra barn och elever. Målsättningen är att alla deltagare efter träffen ska ta med sig nya, konkreta och genomförbara idéer till den egna verksamheten.

Nätverksträffen är gratis. Fridhemsskolan bjuder på fika, lunch, dokumentation samt övrigt material.

Fridhem är en fristående förskola, grundskola F-5 och fritidshem i lantlig miljö strax utanför Örebro med tydlig utomhuspedagogisk profil, uteklassrum och en fantastisk skolgård.

Tid / plats

Onsdag v. 18, 29:e april, 08:30 – 11:30.
Fridhem förskola & skola, Hidingsta 549
Länk till Google maps

johan.forngren@fridhemsskolan.se eller 076-1990002

Avgift

Gratis. Fika, lunch, dokumentation samt övrigt material ingår.   Specialkost ordnas, men helst anmälan i god tid.

Anmälan via denna länk
Senast: 15 april.
Begränsat antal platser, först till kvarn.

Tidigare träffar

Nätverksträff HT19 med tema musik